Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.92 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(53)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(53)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-12 11:59:14

    Super FUN easy to use! Great for Kids aaand Dads ;) Get extra batteries here https://www.banggood.com/custlink/DvvmQrIqWU

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-21 07:32:06

    Perfect Indoor winter fun=)

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-20 03:57:59

    fun...

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-02 20:51:23

    havnt gotten the goggles that are advertised. basically the only reason i ordered this particular item. so this is the best rating i can give untill this resolved.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-13 14:40:44

    Excellent fun! Fast delivery to UK. Well packaged. Obviously made to a cost but for the price it's a great set.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-27 09:19:30

    awesome for the price

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-24 11:14:55

    Petit bolide fun et solide qui procure de bonnes sensations ! Ma review sur YouTube : https://www.youtube.com/watch?v=f9Vxh8ptsYo

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-17 07:56:03

    This is great fun for my grand son (5) and my grand daughter (8). I have to open all the ground floor doors and they see who can drive around the house fastest. Its lucky I have a lot of 1s batteries from my tiny whoops to keep them going.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen