Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.79 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(28)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(28)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    E27 LED 9W WHITE

    2018-02-09 23:13:44

    I bought two such bulbs. One of them shines very well. The other does not shine at all. Can you send me another?

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Good quality

    2017-11-01 03:10:53

    A bit bigger than I expected but probably it is something I didn't estimate correctly. It is very luminous.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    embalaje perfecto y todo correcto

    2017-08-01 08:40:15

    me encantan son perfectas e incluso mejores que las primeras que pedí puesto que está son refrigeradas. entrega rápida y con buena Proteccion

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    LED Corn globe

    2017-06-14 01:02:07

    Excellent quality for the price works very well, will buy more as needed

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Goed product

    2017-06-08 01:19:30

    Geeft enorm veel licht Opgepast voor de afmeting is wel groot Maar doet zeker wat het moet doen en vooral minder in verbruik

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    decepcionado

    2017-05-03 08:09:37

    tiene más durabilidad la 2835. se empiezan a fundir los leds demasiado pronto. las 2835 me duraron un año encendiéndolas todas las noches. ésta a los pocos meses empieza a fundirse los leds

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    regular

    2017-05-03 08:05:47

    me gusta más la clase de led 2835, tiene más durabilidad

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    OK

    2017-04-01 16:58:37

    Works fine

    Reacties
  1 2 3 4  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten