Verzenden naar United Kingdom , USD
Kies een categorie

Klantbeoordelingen

4.9 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(221)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(221)
    • 5 Star(202)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-03-14 19:39:03

    De acordo com o anúncio

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    nice-one

    2018-10-07 05:31:59

    this is really a nice product ....I always found Drilpro is a very worthful brand in the field of cutting tools

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Drillpro Forstner drill bit set

    2018-07-25 23:54:53

    Good product. Very useful. I am happy with tha quality.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Great Forstner type drill bit set

    2018-12-21 15:35:18

    Well made and run true in my drill press. They arrived today and I've tried them out. Very well package, triple bagged so that the preservation oils didn't leak during shipping

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Wystarczająco dobre

    2018-11-02 13:31:38

    Wiertła przyszły dość dokładnie pokryte smarem, więc żadnej rdzy. W sumie to mogły by być precyzyjniej naostrzone, jednak w tej cenie, wystarczy. Otwory są wiercone dość precyzyjnie. Pomierzyłem próbne otwory w kawałku buku: 15mm - 15,4mm 25mm - 25,1mm 35mm - 35,0mm Jak widać, jest OK

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    pinte trapano per lavorazione legno

    2018-09-24 08:36:05

    oggetto come da descrizione arrivato prima del previsto subito testato e svolge bene il suo lavoro

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-17 14:32:20

    Ótimo produtos. Exatamente como descrito, novo em perfeito estado, foi entregue antes do previsto. RECOMENDO!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-16 00:18:26

    habra que usarlas para saber de su desmpeño...

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 28  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten