Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.97 van5
Schrijf een beoordeling
Top producten
  • Alle beoordelingen(191)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(191)
    • 5 Star(185)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-10 11:28:36

    Обалденная штука, жена в восторге!!! Коробочка жёстко помялась, но зеркало не пострадало, слава Богу! Респект продавцу!!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-17 07:01:14

    Working good, Thank You! Először megijedtem a csomagolás láttán (kívül 1 vékony zacskó volt), főleg, hogy a doboz sarka meg volt nyomódva. De ahogy a képen látható, puha zacskóban volt a tükör, azon kívül buborékos borítékban és keményebb szivacs is volt a dobozban. Szerintem jó a minősége, nem lötyög a tartó láb. Világítás is működött, de csak megpróbáltam, ajándékba vettem. Talán annyi negatívum, hogy lehetne picit hosszabb a töltő kábel, hogy ne csak

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-05 11:34:54

    Dość duże lusterko do makijażu. Dobrze wykonane, ładnie się prezentuje. I ma funkcjonalne podświetlenie. Polecam Wszystkim :) .

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-30 03:52:35

    Классное зеркало со встроенной подсветкой. От аккумулятора работает долго, сколько именно, сказать не могу.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-24 08:20:34

    bellissimo regalo per mia moglie, utile, funzionale, arriva in confezione ben protetto, ne prenderò degli altri per regalarli.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-10 00:36:33

    Логотип Xiaomi отсутствует. Очень лёгкое, исходя из этого зеркало не из стекла.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-23 08:56:27

    É elegante e com bom tamanho. A iluminação, embora envolva todo o espelho, não faz grande diferença.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-16 03:36:45

    perfect. like in the pictures.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-08 03:14:17

    Отличное макияжное зеркало. Жене понравилось. Подсветка равномерная, освещает хорошо, все видно -)) Рекомендую.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-12 06:34:50

    I do not know how to deal with the complaint, it came in such a state. can someone advise me?

    Reacties (2)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen