Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.96 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(68)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-03 09:45:07

    werkt goed. usb voor opladen van telefoon en accu tegelijk. makita accu past en laad goed op. handig display met % en voltage en oplaadampere . lekker licht.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-09 08:45:29

    It's arrived in12 days to Hungary instead of the expected 25 days. Very fine good value for money. It's work with my Makita 18v battery, and display the actual charge in voltage and amper. Big thank you!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-04 23:19:01

    オーダーしてから10日ほどで到着しました。 マキタのBL1860Bに問題なく適合しました。 充電中、充電器が熱をもって(バッテリーは熱くなっていません)再起動を繰り返したので一度プラグを抜いて冷ましてから再度充電したら満タンまで充電出来ました。 冷ました時間をぬいて満タンまで約2時間30分程でした。 個人的には熱を持ったまま充電されるより止まってくれた

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-26 18:40:28

    It works very well!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-19 05:19:02

    Nice product ,works well!! Thx

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-20 10:31:17

    Alles super gelaufen!!! Gerne wieder!!!!!!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-04 02:31:43

    Thank you, delivery fast, working well.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-01 09:14:55

    Ottimo prodotto, carica molto bene le batterie originali Makita. Ha anche un display che indica la percentuale di carica, l'amperaggio ecc. Di differenzia dall'originale per assenza di ventola di raffreddamento e per la potenza di ricarica, questo ha soltanto 3.0AH

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-26 11:36:53

    Werkt goed. net zo snel als een originele. met als pluspunt usb en display die je vertelt hoeveel procent en welke oplaadstroom en voltage je batterij heeft

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-13 15:58:48

    J'ai enfin reçu une batterie après 1 mois d'attente, j'ai testé ce chargeur, le fonctionnement parait normal, mais l'affichage indique 3 Ampère alors que j'ai une batterie de 5 A , j'attends une autre batterie de 6 A, à voir en fonctionnement dans le temps.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen