Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.86 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(355)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-08 11:38:43

    Un peu de mousse de protection n'aurai pas été un luxe. Fonctionne, mais les bobines de filtrage chauffent beaucoup tandis que le radiateur reste tiède. Son: acceptable.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-22 09:35:53

    Good Performance, I used to make my car stereo. Sound Quality is good. See the making Video: - https://youtu.be/vRUNV0mBoqI Or Search in YouTube for the video - "DIY Project Car Stereo with 2.1 output 50w+50w Speaker & 100w Subwoofer Cost Under 1.2k"

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-15 21:56:52

    amplifier board received me not in good condition. subwoofer Channel was not working and I resolder the subwoofer IC and circuit board start working.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-28 04:33:35

    amp works well with a 24v drop down buck for USB MP3 player

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-12 00:34:54

    good product. works well clear bass sound feels great

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-03 14:44:35

    jai bien reçu et très apprécié satisfait et ses bien ce que jai commender merci à l'équipe

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-28 17:02:15

    Nice i recommend it to everyone DC12-24V TPA3116D2 2.1 Channel Digital Subwoofer Power Amplifier Board

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-25 01:11:24

    Awoshome i like you

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-09 08:58:06

    veio tudo ok, so o correios que atrapalhou um pouco, mandou pra outro estado.demorou mas chegou.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-16 12:14:32

    amazing amplifier, super sound quality.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 36  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen