Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

5 van5
Schrijf een beoordeling

Topimpressies

  • good camera(21)
  • great picture(7)
  • nice camera(7)
  • Alle beoordelingen(228)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(228)
    • 5 Star(227)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-17 23:45:48

    Video quality is good. I swapt the camera on my Diatone R349 with this camera and it was amazing.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-23 02:54:17

    Not tested yet, looks like any other Caddx camera.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-23 08:42:38

    Great cam for daylight and low light. I use it on this https://www.banggood.com/custlink/3K3GZAe3FU In daylight I recommend this ND filter https://www.banggood.com/custlink/mK3v9ABvLL

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-15 05:14:53

    Really great camera, the picture is far crisper than my more expensive Foxeer Predator V3. Only thing it needs is more mounts. Highly recommended

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-17 01:26:45

    great micro camera, better than the runcam eagle in my opinion. bought 3 and will buy again!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-07 15:52:42

    très bonne camera le rendue dans les lunettes est impeccable. très belle couleurs et la gestion des contrastes est nickel!👍

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-17 08:23:51

    i realy like this camera, even more than the runcam micro eagle perfect settings from the factory! plug in and enjoy

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-13 17:15:32

    Good camera fpv. great picture.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 30  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten