Klantbeoordelingen

4.94 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(316)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(316)
    • 5 Star(301)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
  • Ankaral
    TR
    2019-11-25 06:26:09

    10 günde Ankara ürün kalitesi süper hiç bir şekilde vergi ödemedim yurtiçi kargo getirdi vergi ödemedim ürün çok küçük kırıntı temizlik için ideal ürün kalitesi güzel vagumlama çekişi boyuna göre çok iyi

    Reacties (3)
  • 2020-06-06 19:43:40

    Der beste kompakte Staubsauger den ich jemals hatte. Zum Einen ist er wirklich kompakt. Er lässt sich sehr gut handhaben. Egal ob bei Nutzung oder Reinigung. Die saugleistung ist richtig gut. Egal ob für Kleinigkeiten im Haus, oder im Auto. Der Akku hat eine sehr gute Laufzeit. Der Ladestand wird mit 3 LEDs angezeigt. Ich lade Ihn immer mit dem Netzteil zu Hause. Das Kfz Ladeteil funktioniert auch einwandfrei. Aber natürlich müsste mann dann eine längere Strecke fahren um ihn zu Laden. Für LKW

    Reacties
  • Fakir62
    RU
    2020-02-12 02:41:29

    Хороший пылесос. Для авто просто супер. Компактный, но в тоже время мощный(для такого размера). Мелкие частицы, песок, шерсть хорошо собирает, не так быстро как старшие собратья, но.... компактность!!!! Снизу подсветка, что очень удобно и мусор не останется незамеченным. Единственный

    Reacties
  • 2020-01-17 05:02:45

    Biraz sesli çalışıyor ama güzel. kaliteli görünüyor. İlk başta başlıksız çalıştırıp büyük parçalar temizlenip sonra fırça ile ince temizlik yapılabilir.

    Reacties
  • Ankaral
    TR
    2020-01-16 04:56:03

    sipariş 11.28.2019/gönderim 12.31.2019/teslimat 01.20.2020 ürünü indirimli vergiler dahil 175 tl aldım ama ürün stokta yok diye para iadesi yapmak istediler kabul etmedim bekledim Bangkood ürünü gönderdi çok teşekkür ederim ürün kalitesi süper bu ikinci sipariş vergi ödemedim

    Reacties
  • Mygia
    RO
    2019-11-26 00:28:37

    Super power, really good vacuum. I am very happy with this purchase. Gets a bit noisy but this is rather normal for its suction power. The plug does not fit for the EU type of plug so I had to buy an adapter.

    Reacties
  • NemTom
    HU
    2020-10-19 12:04:21

    In all respects, it's deserved the 5* rating. My expectations are fully met. Perfect, very good quality!

    Reacties
  • 2020-06-07 13:36:35

    قوه وجوده صراحه تستحق الامتلاك فيش الشحن للمنزل بياخذو زياده انتم مخيرين شكراً التاجر على عرضه وشكراً بانجود على امانتها

    Reacties
  • Peter
    SK
    2020-04-16 16:04:44

    The order has finally arrived. Long delivery time. Making quality, I hope long lasts.

    Reacties
  • Djoon
    US
    2020-04-13 17:55:18

    Works on your physique I like it recommend it

    Reacties
Show:

    Go to page

    Go

    Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$15.99
    • US$24.14
    • US$89.99
    • US$83.99
    • US$15.42
    • US$26.99
    • US$159.99
    • US$19.99
    • US$69.99
    • US$52.99
    • US$12.84
    • US$13.99
    • US$19.99
    • US$18.62
    • US$17.69
    • US$19.67
    • US$46.29