Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.92 van5
Schrijf een beoordeling

Topimpressies

  • good product(65)
  • good quality(30)
  • low price(20)
  • low value(15)
  • great product(8)
  • good picture(6)
  • great value(6)
  • fast delivery(5)
  • good value(5)
  • low quality(1)
  • Alle beoordelingen(889)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(889)
    • 5 Star(823)
    • 4 Star(63)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-17 02:01:30

    very nice product. easy to use. great resolution

    Reacties (9)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-20 08:30:14

    Türkiye'den alacak dostlarım için kesinlikle tavsiye ederim. Aynı özellik kalitede ürün ülkemizde 1500 liradan başlıyor. Gerçek 720p çözünürlük ve yüksek lümen değeri. Turkey Direct Mail ile vergiler dahil sipariş verin. 10 gün içinde siparişim elime ulaştı. Gümrükte beklemedi bile (10.11-20.11)

    Reacties (39)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-08 23:59:34

    comprem sem medo . perfeito! nunca paguei tão pouco por tamanha qualidade.

    Reacties (7)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-26 15:38:54

    bu fiyata Türkiye'de bulamayacağınız bir ürün tavsiye eder miyim evet tavsiye ederim fiyat performans ürünü

    Reacties (5)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-04 08:48:03

    product ok.....but over custom charge....collect to me 50℅ custom fee ....total product amout 6000 rs and custom paid 3185....so i am sad....

    Reacties (20)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-08 02:09:29

    first of all I want to say thanks to Blitzwolf who made this type of amazing product. I think mind blowing product. from product quality to product finishing , every thing is awesome. I found no cons in this product.

    Reacties (8)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-11 15:43:04

    otimo produto, tive problemas com o correios brasileiro mas tirando isso valeu a pena a espera

    Reacties (11)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-27 03:07:35

    turkiyeden alacaklar için soyleyim urun tatmin edici tek eksigi cok fazla buyuk izleyemiyorsunuz buda zevk meselesi benim yer sorunum yok. vergi felan vermedim yurtici ile kapıma kadar geldi

    Reacties (5)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 112  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen