Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.98 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(64)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(64)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-05 15:43:49

    Excelente, conforme descrição. Recomendo!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-12 05:42:40

    Compacto e eficaz. O carregamento por wireless acaba por ser uma mais valia evitando assim os cabos. Excelente compra. Recomendo.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-11 11:35:34

    Nice charger, usual Blitzwolf quality. Charging my Samsung S10+ with good speed even wirelessly. Unfortunately it cannot charge my Galaxy Watch (46mm) tho.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-05 08:48:00

    Thanks Banggood 10000mah power Bank Very nice 👌👌👌👍👍😁😁😁

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-01 06:50:19

    This power bank has good material quality, it's very convenient, lightweight, QC 3.0 works as expected. I don't have yet a gadget with wireless charging but I guess that it works in this power bank. Everyone should have one.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-22 08:36:51

    Colis reçu en 23 jours en France, correctement emballé. La batterie fonctionne correctement en filaire et en induction. Belle finition. On verra dans le temps pour la fiabilité.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-15 09:55:25

    Muito bom produto. Entrega rápida.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-04 01:33:37

    caricabatteria perfetto e veloce. Corrispondente perfettamente alla descrizione, molto comoda la carica wireless per telefoni compatibili.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen