Klantbeoordelingen

4.95 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(55)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(55)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
  • 2020-02-20 13:41:05

    Ez az első ilyen eszközöm, előrendelve nagyon jó áron jutottam hozzá, ezért is esett erre a választásom a xiaomi hasonló eszköze helyett. Meg sok Blitzwolf terméket vettem már és összességében megvagyok elégedve velük. A beüzemelés könnyen ment, az eszközök hozzáadása is simán ment és tökéletesen működik mindegyik, remélhetőleg a jövőben is jól fognak működni. Nagy előny például, hogy az aleszközök akkumulátorosak, ellentétben más márkáknál sokszor

    Reacties
  • 2020-01-31 14:51:40

    Blitzwolf minőség. Jó anyagok, precíz kidolgozás. Az USB csatlakozóval kicsit játszani kell, mert eléggé kicsi a hely, de ha egyszer a helyén van, úgysem lesz kiszedve. Tökéletesen működik, kicsit féltem, hogy mit szól a vasbeton falakhoz, de két falon keresztül is gond nélkül kommunikál.

    Reacties
  • 2020-02-23 23:41:17

    Sima zacskóban küldték. Kapott rendesen az úton. Szerencsére kibírta. Azért ezen lehetne javítani. WiFi-s, nem kábeles kialakitású. Gyorsan életre kelt, az eszközöket hamar felismerte.

    Reacties
  • RASSI
    GR
    2020-07-18 14:21:14

    I received it in proper time. Very nice and I pair it very quickly with smart life app. I haven't done any scenario yet. It has a eu adaptor for the wall plug. This is important detail. Thank you Bangood

    Reacties
  • joni
    FI
    2020-06-02 02:31:58

    The product looks good quality. At first I didn't get the device connected but after a little try it worked. The product was really badly packaged for shipment, but luckily the device itself is durable.

    Reacties
  • 2020-06-01 09:53:22

    Bom aspeto, foi rápido a chegar!

    Reacties
  • jeges5
    HU
    2020-02-07 02:28:41

    The USB cable didn't work. I had to use another. Fortunately I have this kind of small head type micro usb cable because there is so little space where you had to plug in the cable. Overall great product.

    Reacties
  • Chrepek
    PL
    2020-02-13 13:50:16

    Everything works fine. Eazy installation. Superb quality. micro USB cable and power supply is in package.

    Reacties
  • Labros
    GR
    2020-10-20 05:32:53

    I connected BW IS4 very easily with the IS1 Zigbee gateway. The device works very well! 35 days from China.

    Reacties
  • 2020-10-26 03:06:37

    Works well to create a subnet for low power consumption devices. Easy setup.

    Reacties
Show:

    Go to page

    Go

    Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$11.99
    • US$2.99
    • US$7.99
    • US$14.99
    • US$13.39
    • US$12.99
    • US$24.99
    • US$14.99
    • US$2.99
    • US$4.19
    • US$4.49
    • US$21.99
    • US$29.99
    • US$37.99
    • US$18.99