Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.92 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(244)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(244)
    • 5 Star(226)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-22 14:37:44

    ürün 01.12.2020 de göderildi ayın 22 sinde elime ulaştı ürün bağlantı hızı çok iyi kalitesi tartışılmaz bende fye 6 var onu konuşma öncelikli almıştım onu eşime verdim bunda hem müzik hemde konuşma harika arkadaşıma da fye 7 almıştık onun konuşma özelliği bu iki kulaklık kadar iyi değil ama müzik harika.yarın kısmetse fye 7 vs fye 8 yapacağız. bu kulaklığın tizleri ve ses yüksekliği beni tatmin etti baslarda iyi bana biraz tok bi bass sesi geldi ama daha

    Reacties (3)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-22 05:39:48

    Kulaklık bassından ben memnun kaldım kulağa gayet iyi geliyor fakat tizi daha yüksek gibi geldi bana. Videolarda ve seslerde gecikme olmuyor. Telefon üzerinden sesi açıp kapadığınızda iki kulaklıkta milisaniyelik bir fark oluyo sonra hemen düzeliyo önemsiz bir şey. kutusu beklediğimden daha küçük. Dokunmatik fonksiyonu bazen algılamadığı oluyor. Bazen de takarken veya çıkarırken elim çarpabiliyor ve müzik duruyor. Ben mikrofonu airpodslardaki gibi çubuğun altında sanıyordum

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-16 01:01:59

    well received

    Reacties (3)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-29 19:25:26

    A true 5 Star rating from me! Blitzwolf hit a homerun with these!! I've been on a mission to find the best budget BT earphones for my commute (see the pic). These are waaaay better than budget. These are premium! Pairing with android: Super easy. Sound quality: AMAZING! I played Dragonfly by Ziggy Marley to judge them. Song has bass, vocals, highs...very dynamic. These aced the test! Noise isolation: nearly perfect. Battery life: Awesome! I got 4.5hrs blasted louder than I should have

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-17 21:39:43

    i have blitzwolf bw-fye1, bose soundsport free, now blitzwolf bw-fye8. - believe me. bw-fye 8 totally better than bw-fye1, even my bose free. - great sound when play edm music - blitzwolf made it very very good

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-22 09:49:30

    Güzel ürün

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-05 05:32:47

    Excellent product. The quality of the material is stable and increasing. The sound quality is fascinating. The bass is robust and strong and medium and high frequencies are clear and crystalline. It's a better product than I expected. It is highly recommended.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-04 06:29:42

    Best product in this price range. sound quality-8.5/10. build quality-9.5/10. battery-8/10. Design-9/10.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 31  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen