Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.83 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(58)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(58)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-20 23:55:28

    As described👍

    Reacties (5)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-27 12:16:30

    No estoy contento con este producto , no pone nada de que no viene las conexiones de las baterías y tienes que conectarlas tu sin ningún circuito

    Reacties (3)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-12 13:07:09

    Ótimo produto.porem pensei que era Power bank.e na verdade era case para eu mesmo montar uma PowerBank

    Reacties (6)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-09 14:39:56

    o produto não vem com bateria, não serve pra nada!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-23 07:37:34

    Ürünle ilgili görüşlerim. - Kutunun yan açma düğmesi içinden çıkmadı. - Pil yuvalarında bağlantı yok. - Elektronik devresi tamir görmüş. - Paketleme kötüydü. + Plastik malzeme kaliteli. Not: Ürün için 14.45 TL gümrük vergisi ödedim.

    Reacties (4)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-10 10:36:47

    The product arrived completely disassembled as can be seen in the photo that follows attached, I would like to know how should I proceed to change this device, because it is not in use. Att, Lourdes

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-14 03:50:43

    this is fraud

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-27 11:19:37

    ma cosa mi avete spedito cosa mi serve questa scatola di plastica vuota senza batterie ma che cazzo mi mandate chiederò un risarcimento con PayPal.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen