Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.94 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(134)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(10)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-08-23 15:01:25

    Alles super geklappt Top Artikel Preis Leistung OK Versand sehr schnell gerne wieder

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Ключи!

    2017-11-06 02:13:38

    Хороший набор ключей для велосипеда! Только в наличии ключ для трещетки! Хорошее соотношение цена-качество! Быстрая обработка, быстрая доставка! Самый лучший магазин! Спасибо Banggood! Я Вас Люблю Banggood! A good set of keys for the bike! Only available key for ratchet! Good ratio price-quality! Fast processing, fast shipping! The best shop! Thank

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    excelente

    2018-02-23 09:01:49

    excelente calidad y presencia. rápido envío y entrega. tal como en la fotografía. recomiendo a amigos Gracias

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-30 21:50:45

    Ótimo produto. Chegou em 16 dias aqui no RJ. Recomendo.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    ótimo

    2019-03-20 19:05:16

    Chegou tudo certinho conforme o pedido, ainda não usei mas parece de boa qualidade as ferramentas.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    chaves de Boa qualidade

    2018-06-27 23:55:07

    chegou antes do tempo estimado satisfeito e recomendo... ainda não testei mas conheço as chaves e sei que é de boa qualidade obrigado.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Just as Ordered.

    2018-04-14 13:15:45

    Nice basic set of bike tools. Surprised with the Workmanship and Quality. Better then was expected. Thank You BangGood !

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Vyborne pripravky

    2018-03-11 05:09:08

    Prípravky odporúčam pracuje sa s nimi perfektne rýchlo jednoducho a je to dobrá kvalita. Rýchle doručenie.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    looks nice

    2018-02-04 09:30:25

    Haven't tried it yet but looks good so far. I think the chainsplitter could be a bit weak.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    набор ключей

    2018-01-20 12:04:49

    отличный набор!!! рекомендую!!!

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 14  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen