Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.92 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(13)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(24)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-17 11:59:08

    show de bola

    Reacties (4)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-09 05:39:29

    Le site dit livré mais je n'ai jamais reçus l'appareil , en plus d'avoir payé un supplement pour une livraison rapide , avec GHL transport , on a payé des frais de dedouannage , se qui double le prix d'achat , on ne ma jamais livré mon appareille donc GHL me la volé et a imité ma signature !!!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-20 14:36:59

    The Phone is fine at all, it has everything what u need in this Size. ++ BUT Adware/Trojan is included in the Phone, every 5-10mins an Site appears on the Phone with Advertising... ----

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-31 07:48:49

    exact wat ik verwachtte. enkel Chinese handleiding, niets in het Engels, wat spijtig is. nog wel te testen met de simkaarten.

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-07 05:18:57

    we can't choose japanese. 日本語対応してません。

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-10 04:40:01

    good product! haven't opened it yet, but it looks good

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-30 10:51:39

    Celular realmente e bem pequeno, o problema é na digitação mesmo na letra grande ainda é bem pequeno.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-15 07:21:31

    banggood they are not good they are excellent good product rating 5/5

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-14 12:55:51

    den kan anbefales . fungerer som den skal og reagerer lækkert og glidende mellem menuerne hurtig levering 👍👍

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-08 13:58:20

    smaller then i thought. but cool

    Reacties
  1 2  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen