Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.95 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(22)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(22)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-07 18:22:23

    produto de qualidade espetacular... recomendo👍

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-30 08:07:29

    Excelente relación calidad tamaño precio, vale la pena y muy cómodo para mi mascota.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-12 05:07:09

    It arrived very quickly and my cat loves it! It's fresh and it allows him to see everything around or just be inside if something is not pleasing him (a noise, a dog).

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-01 16:48:04

    Ottimo trasportino.... Unico difetto riscontrato è un po piccolo.... Il mio gatto ci sta un po stretto.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-30 13:23:00

    Really nice everything that I expected. Fits a medium fat cat like a 6kg chonk one!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-15 06:30:30

    Super fine cat safety bag. Looks exactly like the pictures. Fast delivery to Sweden from England.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Pratique

    2019-03-03 08:52:42

    Le chat adore vraiment venir avec nous quand on part promener les chien ;-) le top ! Bonne qualité

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    muito bom

    2019-02-19 07:01:56

    muito bom, chegou rápido, produto de muita qualidade e bonito! estamos satisfeitos com a compra!!!

    Reacties
  1 2 3  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen