Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.9 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(10)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(859)
    • 5 Star(698)
    • 4 Star(102)
    • 3 Star(28)
    • 2 Star(15)
    • 1 Star(16)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-02 14:24:12

    Görüntü kalitesi çok başarılı, ses çıkışı yeterli. Anroid işletim sistemi 6.0 ir kumanda kullanışsız, youtube apk olarak yeniden yüklenmezse çalışmıyor. Fan tahmin edilebileceği gibi yüksek sesli ancak görüntü kalitesi bu ufak kusurlarının tammanını affettiriyor. 3/4metreden 100inch görüntü veriyor. (görüntüdeki tv 46inch) Resolution and video quality is high. Ir remote control not useful. Android version is 6.0, you have to install youtube as apk file. Fan is

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-04 19:38:42

    Bom dia. Estou entrando em contato para relatar esse defeito que está aparecendo no projetor. Segundo o técnico e defeito no display e me aconselhou procurar ajuda. espero que possa me ajudar. att. Marcelo Torres Costa

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-30 11:26:48

    Produto muito bom estou muito satisfeito, aparência muito boa, qualidade da imagem, top. pode comprar sem medo.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-06 13:28:29

    I have to have pay custom duty charge of INR 2272.

    Reacties (13)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-19 16:38:03

    price very good, shipment very fast (7 days from CZ to IT), quality average. in general consider this projector if you have no big claims.

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-11 07:54:21

    merhabalar, ürünün teslim edildiği ibaresi mevcuttur sistemde fakat ben bir ürün teslim almadım

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-10 13:17:32

    ürün gayet güzel youtube sorunlu ama oda apk yükleyerek düzeliyor 5 dk lik iş geri kalan herşey mükemmel

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-19 05:56:05

    The picture is good. the fan is a little loud.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-14 12:48:25

    good product. thank you.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-23 15:36:08

    I liked the product. quite good for the price i paid.

    Reacties
  1  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen