Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.97 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(58)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(373)
    • 5 Star(357)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-26 00:54:56

    príjemné lacné svetlo - skôr do vonkajšieho prostredia - kvôli vysokej teplote pri svietení plusy - vysoký výkon za málo peňazí - svietivosť je vysoká - cena bola priaznivá 2,8€ za 30w reflektor - jednoduché pripojenie - ľahké svetlo - vodeodolnosť - ale veľmi tomu neverím - budem používať iba pod strechou mínusy - výsoká teplota pri svietení až 70 - 80 stupňov na plášti je to 40 - 50 stupňov po dvoch minútach svietenia.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-23 07:13:03

    Thank you.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-02 09:50:46

    Presentation picture is different, but it seems to be ok. Check my pictures.

    Reacties
  • ste
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-29 03:57:13

    Arrivato in un sacchetto senza protezione e con la lamiera piegata. Per fortuna funziona, ma esteticamente rovinato. Più cura nella spedizione

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-28 14:02:37

    Matériel arrivé dans un état pitoyable

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-22 07:08:50

    ITEM RECEIVED 50w and not 30w as stated ! I needed Less light.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-26 01:06:43

    toto svetlo som dostal za 2 týždne príjemné lacné svetlo - skôr do vonkajšieho prostredia - kvôli vysokej teplote pri svietení plusy - vysoký výkon za málo peňazí - svietivosť je vysoká - cena bola priaznivá 2,8€ za 30w reflektor - jednoduché pripojenie - ľahké svetlo - vodeodolnosť - ale veľmi tomu neverím - budem používať iba pod strechou mínusy - výsoká teplota pri svietení až 70 - 80 stupňov na plášti je to

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-08-07 08:01:24

    Flood light indeed , I use them in the cellar and I was able to find long forgotten stuff in the out of the way corners there. Would recommend them to anyone with a large cellar or loft.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-30 07:25:20

    Super éclairage qui remplace avantageusement les tubes néon. Je viens d'équiper mon sous sol . avec ma prochaine commande l'atelier et le garage. Je suis très satisfait du produit !!!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-01 02:56:12

    -Tovar prišiel v poriadku - Vynikajúca cena - spĺňa prezentované technické parametre -The goods came right - Excellent price - meets the presented technical parameters Martin

    Reacties
  1 2 3 4 5 6  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen