Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.85 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(47)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(47)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Produto excelente!!!

    2019-01-22 12:35:01

    case aparentemente ,boa proteção e acabamento,só achei os fios muito finos

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-18 05:46:52

    Deze box ziet er keurig uit. Openen en sluiten gaat zonder veel inspanning. Er is ook nog een mogelijkheid om het deksel te blokkeren.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-06 15:33:01

    Good for projects that require a 9 volt power supply. One nice feature is the on/off power switch.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-23 20:16:00

    Appears in good condition. I have got to install it yet but I don't expect surprises as the item is of good construction.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-23 20:11:06

    Appears in good condition. I have got to install it yet but I don't expect surprises as the item is of good construction.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-11 11:11:44

    Ok, it works !

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-26 12:58:10

    Good for projects that require a 9 volt power supply. One nice feature is the on/off power switch.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-03-24 11:02:26

    good product

    Reacties
  1 2 3 4 5 6  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten