Verzenden naar United Kingdom , USD
Kies een categorie

Klantbeoordelingen

4.89 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(192)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(192)
    • 5 Star(179)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Super markery.

    2019-03-20 04:25:33

    Dostawa szybka w 12 dni.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-02-24 03:45:29

    Great markers, sharp and vibrant colors, the case is a nice addon for storage

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Canetas Maravilhosas! Amei!

    2019-02-18 06:39:48

    Vieram todas funcionando, maravilhosas e com cores perfeitas! Chegou antes dos 40 dias <3 Super recomendo!

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    adorei

    2018-10-11 10:55:09

    veio tudo certinho e no prazo de entrega! só duas canetas falharam mas consegui arrumar com álcool, amei as cores todas lindas

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-11 05:11:49

    good item

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Son buenos en todo aspecto

    2019-01-16 18:07:52

    la verdad me encanta y siento que pintar con ellos es genial, la unica queja es que a veces se expande algo la tinta pero nada grave

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-03-21 03:47:38

    Доставка длилась почти месяц. Маркеры пришли в целости и сохранности, все пишут, не один ни засох)). Могу сказать, что свою цену оправдывают. Рекомендую )

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    GREAT MARKERS!!!!!!!!!❤️

    2018-08-14 20:21:23

    Great quality markers! They don’t blend as good as I thought they did but I still am in love with them! The markers look exactly as in the pictures and a couple of them turned out to be dry. There is paper for these alcohol based markers or they would bleed through the paper otherwise they come from Thailand so delivery may be slow. great value markers !!!!!❤️

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 24  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten