Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

5 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(16)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(16)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-20 09:46:38

    I use these in a battery discharge rig that i built.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-15 15:42:48

    Nice product. The chip on the other side become very hot when charging my phone. Hop, it will work for long time.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Good voltmeter

    2018-11-27 20:31:54

    Good voltmeter, somewhat calibrated. Components will get hot to the touch when charging high powered USB devices.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    DC converter

    2018-09-04 18:55:18

    The display monitors the input voltage. These downconverters will be used with my Arduino projects. I will recomend them to my friends.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    good quality

    2018-09-04 12:07:00

    fast delivery

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    dc dc 2en1

    2018-08-07 06:10:08

    pratique pour vidé mes lipo que ne me serve pas . et rechargé smatphone ou autre en usb au terrain du club par exemple

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    fast delivery

    2018-05-16 09:25:26

    good quality

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Przetwornica

    2018-03-14 14:45:02

    Jest to przetwornica Step Down z możliwością blokowania napięcia na wyjściu oraz usypiania. Polecam

    Reacties
  1 2  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten