Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

5 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(8)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(8)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Preciosas

    2019-01-22 17:47:15

    Las acuarelas están preciosas, pintan hermoso y los colores son tal como los muestra la imagen. Totalmente recomendable. Me vino con un marcador indeleble de regalo.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    watercolour set

    2019-01-03 13:04:59

    Very nice color set, my daughters was really happy during painting. I'm very pleased for the conturing pen, it is helpful.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    36 colors at great price!

    2018-01-15 08:13:57

    Nice 36 watercolor set at great price. Vivid colours, good quality and the price!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    amei

    2017-11-16 06:57:42

    muito bom

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Great colors

    2017-09-11 01:52:11

    the colors of this watercolor box are really beautifull and vibrant. Unfortunatly the case was slightly damaged. But it's still usable.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    funziona molto bene da consigliare sempre questo prodotto, appena arrivate gia li ho utilizzati per disegnare.

    2017-08-02 14:45:24

    funziona molto bene da consigliare sempre questo prodotto, appena arrivate gia li ho utilizzati per disegnare.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    good product

    2017-04-28 10:58:25

    nice and cheap

    Reacties
  • Pix
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Sweet

    2017-04-24 22:42:26

    what great value for my money! I love the feel and look of these watercolours.

    Reacties
  1  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten