Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.86 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(28)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(142)
    • 5 Star(134)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-12 22:45:30

    I am quite happy with the product. The build quality of the sander is good and tick steel plates have been used to fabricate it. However, I had to do a little fine tuning to make the sander work properly. The vertical metal backing plate behind the belt wasn't parallel to the belt and had to be tapped with a mallet to bring it in alignment. Also, the horizontal table to support the work piece in front of the belt wasn't horizontal (about 10 to 12 degrees off). I removed it and clamped it in a

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-16 11:03:13

    Estoy muy contento, en la rapidez (esta vez), de este envío, en cuatro días, lo he recibido a través de GLS. Ahora veremos, en cuantos días, llega la fuente de 24V. De nuevo, mi enhorabuena.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-09-11 08:25:58

    Bonjour, très sastifait du produit. livraison beaucoup plus rapide que prévu. Emballage très soigné. Je recommande

    Reacties (1)
  • a m
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-15 03:21:34

    Het is jammer dat jullie hem niet aanbieden met een voeding met variabele snelheid mogenlijkheid.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-11 14:49:43

    Material entregue. Muito bom o serviço de entrega

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-03-05 14:27:45

    Can't wait to use look's great.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-29 12:38:53

    goed voor de prijs,veel stabieler dan verwacht

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-20 01:41:50

    NO FUNCTION ON 12 VDC

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-27 06:12:37

    Very good and needed product! The power supply is not very clear, but I also bought the engine speed regulator so I think it will be OK.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-02 09:45:12

    The product came with NOThe power supply !!! whuich turn it on!annot is very disapointing!

    Reacties
  1 2 3  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen