Klantbeoordelingen

4.82 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(538)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(538)
    • 5 Star(467)
    • 4 Star(51)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
  • 2019-11-26 07:30:56

    It has arrived quickly. Good packing. One of them doesn't operate. They are less mAh than the mentioned.

    Reacties
  • nspka
    CZ
    2020-03-25 01:41:20

    Nabíječka je plně funkční, používaná k nabíjení čelové svítilny. Pouze upevňování článků je o prsty, spodní napínací pružina kontaktů je silná a články rády vystřelují do vzduchu. Jinak nabíjí rychle, výhodou je odpojitelný napájecí kabel nahraditelný micro USB kabelem do silnějšího zdroje. V celku spokojenost.

    Reacties
  • 2019-11-04 05:55:19

    Envio muy ràpido a España. Embalaje perfecto y bien protegido. Las baterías vienen protegidas por una plástico.

    Reacties
  • Thor
    DK
    2020-04-17 05:57:15

    Seems to work well and be good value

    Reacties
  • boomcar
    BE
    2020-01-09 13:07:21

    même si je me suis trompe de produit. il a l air de qualité, il y a bien un objet qui aura besoin de se type de piles.

    Reacties
  • 2019-11-30 14:11:56

    el conector no llegó para nuestro receptáculos de USA

    Reacties
  • 2020-04-02 08:07:44

    arrived. the charger + pin not in center.... akku not in place.

    Reacties
  • 2020-03-16 04:37:14

    Přišlo v pořádku a funguje.

    Reacties
  • 2019-12-02 09:58:56

    Todo perfecto

    Reacties
  • 2017-01-04 08:15:23

    Купил на распродаже 11.11. Посылка шла почти 2 месяца, товар не повреждён. Упакован очень хорошо, заводской упаковке не имеет был упакован в пупырку. Товар соответствует описанию в комплектации 2 аккумулятора и зарядное устройство. Как всё работает неизвестно не проверял.

    Reacties
Show:

    Go to page

    Go

    Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

    recommendation for you
    • US$3.37
    • US$42.42
    • US$11.31
    • US$4.99
    • US$6.99
    • US$20.99
    • US$7.69
    • US$1.93
    • US$19.99
    • US$32.99
    • US$6.53
    • US$23.94
    • US$12.50
    • US$7.96
    • US$26.99
    • US$3.99
    • US$20.67
    • US$8.47