Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.77 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(13)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(12)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Good Product

    2019-01-19 03:52:03

    Timely Deliver, Good Finished Product. Also got proper reply and datasheet when required. good Response from the Vendor

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-10 02:05:30

    It just took 2.5 MONTHS to arrive...!! No communication at all, even when I opened a claim 15 days ago. But it is there at last, it works and it is fine. Would not buy again just b/c of the abusive delay.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-10 08:19:18

    I did not receive 20W UV LED , I received a normal light one . 20W UV LED لم أستلم وإنما استلمت بإضاءة عادية

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-04 05:54:49

    Für den günstigen Preis eine sehr gute Qualität!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-02-25 07:43:52

    The goods came quickly, the perfect quality, nothing can be said. The lamp lights up exactly as we wanted. Thank you for the trade

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Super Hell und Guter Lichtkegel

    2018-03-17 09:35:29

    Das ist bereits die zweite die ich bestellt habe, Preisleistungsverhältnis ist top, aber bedenkt, das KEIN STECKER dabei ist.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    flood light

    2018-09-21 05:27:55

    light not working, tried but not working, kindly help

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Ok

    2018-09-20 01:03:08

    Work ok.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Ha llegado correctamente aunque el envío le costó algunos días mas.

    2018-06-21 05:29:55

    Ha llegado correctamente aunque el envío le costó algunos días mas.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Very fast shipment, good as description,

    2018-05-18 07:02:40

    Very fast shipment, good as description,

    Reacties
  1 2  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen