Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.97 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(76)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(76)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-23 04:02:14

    Ben daha önceleri Pense şeklinde olandan almıştım ama en küçük Yüksükleri sıkıştıramıyordu ve o sebepten bu sefer bunu tercih ettim. Resimde görüldüğü üzere en küçük Yüksük' den paketteki en büyük Yüksüğe kadar hepsinde güzel sonuç veriyor. Büyük Yüksükleri denemedim ama en küçüğü yapabilen büyüklerde hiçbir sıkıntı yaratmıyor. Tecrübeyle sabittir ...

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-19 04:28:26

    muito boa qualidade desse alicate pode compra sem medo

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-13 12:03:28

    recomendo a todos ótima ferramenta muito boa a crimpagem. Levou menos de 20 dias para chegar no Brasil. recomendo a todos !!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-03-05 17:35:49

    Prodotto di Ottima qualità, Adesso è semplicissimo grimpare i cavi. Excellent quality product, Now it's very easy to grasp the cables.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-02 02:49:18

    good enough.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-26 18:55:05

    Good product, fast delivery

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-29 11:48:10

    kutulama kötü. dış kutu hasarlı geldi. ama ürün sağlam çıktı. kutu içinde hasar görmemiş. kullanılışı güzel, ürün işlevini yerine getiriyor. 4 kenarlı ile 6 kenarlı arasında kalmıştım, elektrikçim 4 kenardan sıkan daha iyi dedigi için bunu aldım.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-03 14:09:51

    Gostei dos conectores tubulares que veio, o alicate é interessante e bem mais prático que imaginava. Agora tenho quase todos os modelos de prensa terminal kkk. O produto foi testado varias vezes e aparenta ser durável, a caixa estava um pouco amassada e o alicate possui um pouco de folga mas como eu ja havia descrito aparenta ser durável e foi testado 7 vezes e esta tudo bem!

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen