Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

5 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(16)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(10)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-18 10:45:38

    Great product for good price, only minus is, that you send me power adaptors with wrong plug (US instead of Europe)

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-03-19 14:48:08

    Hayear 14M pixels usb microscope. really awesome. you need to buy one. excellent for hobby and academic.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-07-11 18:04:17

    if you are doing micro soldering, this camera setup is a must have. It makes the work so much easier.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-24 07:59:00

    Prodotto arrivato in condizioni eccellenti, spedizione precisa e puntuale, io servizio impeccabile, grazie.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-14 15:01:34

    Worth the money. I like it. The camera is good, the lens is good, the stand is ok. It's not mind blowing super, but it is good.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-30 14:07:09

    Livre en temps et en heure. Conform sa la commande. Je testerai ce weekend.

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-02-14 06:04:17

    I like it this part. Thank you very much...

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-01-28 02:56:26

    Excelente y muy completo, un microscopio muy preciso y buen aumento. 100% positivo.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-25 08:36:11

    Ottimo. davvero utile nel laboratorio.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Najlepszy mikroskop jakim się bawiłem za niewiarygodnie niską cenę !

    2018-12-03 05:06:41

    Jestem bardzo mile zaskoczony mikroskop jest bardzo ładnie wykonany a cała podstawa metalowa . Kamera ma parametry jakie podaje producent , pozwala na bardzo duży zakres powiększeń i co ważne przy pracy z elektroniką wygodne powiększenie uzyskuje się z odległości ok 12 cm co pozwala np. na lutowanie pod mikroskopem . Do współpracy używam 24 calowego monitora który rozpoznaje źródło hdmi jako 1920 na 1080 i obraz jest faktycznie rewelacyjny . Świetnie nadaje się również do

    Reacties
  1 2  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen