Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.47 van5
Schrijf een beoordeling
Top producten
  • Alle beoordelingen(15)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(15)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Lindos y variados

    2018-02-03 20:59:49

    Son muy lindos y económicos. Se pueden adaptar para un collar, una pulsera, solos o combinados, depende de la creatividad. Los recomiendo. Gracias Banggood.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Lindos y variados

    2018-05-24 00:26:15

    Muy decorativos, he realizados más pedidos. Muy buen costo beneficio. Los recomiendo. Gracias Banggood!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Ciondoli natalizi

    2017-11-17 12:44:11

    Ho acquistato questi piccoli ciondoli, hanno la dimensione di 5 cent di euro. Sono smaltati da un solo lato e dall'altro sono dorati. Li ho ordinati a coppie per fare degli orecchini. Molto carine le ghirlande un po' piccolini gli alberi di natale. Comunque simpatici.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Мне нравится!

    2016-11-22 10:12:11

    Все дошло хорошо. Прислали то, что заказывал. Теперь жду с нетерпением Нового года и Рождества, чтобы подарить эти сувениры.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Cute Charms!

    2016-04-05 14:28:16

    My wife saw these and wanted many of them. She attached one to every Christmas gift for our friends. Nice quality.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Small ornament

    2017-03-25 23:09:35

    Looks good, too small for tree

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Great for gift!

    2016-12-15 16:59:30

    Great for gift or to decorate gift boxes.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    ....smart.

    2016-12-09 11:06:00

    Very smart items...Thanks.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Christmas charms

    2016-11-20 06:34:00

    wonderful items, would buy again

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Very nice for gift!

    2016-03-11 19:50:50

    Very nice for gift! Very good quality, nice material! Thank you!

    Reacties
  1 2  
Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen