Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.64 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(25)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(25)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-16 16:22:29

    I’m surprised in a good way. The light is above imagination considering that it’s just 4W.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    E14/E12/G9/G4 LED 4W White/Warm White 2835 Corn Light AC 220-240V

    2018-03-17 06:55:12

    E14/E12/G9/G4 LED 4W White/Warm White 2835 Corn Light AC 220-240V IS FANTASTIC ..VERY VERY NICE LAMP AND LOW PRICE

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Mini LED Lamp

    2017-12-06 21:02:34

    The get-up is very good.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Прикольная штучка

    2017-11-15 09:52:15

    Маленький цоколь идеально подходит для ночников. По мощности мне показалось всё-таки маловато, думал, что 4 вата будет ярче. А так вполне достойный товар.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Good stuff

    2017-10-11 05:45:40

    conform to the description done but ... but I did a mistake as my system is AC 12V not 220V ... this means that I have to order other appropriate leds. Seems to be perfect for a 220 V installation by the way :)

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Ottimo materiale perfettamente funzionante

    2017-10-06 13:00:55

    Lampade molto efficienti come lumen forniti

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Buona qualità

    2016-09-01 16:04:35

    Secondo acquisto: le precedenti sono in funzione da oltre un anno, senza fare una piega. Quindi consigliate.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    G4 светодиодные лампочки

    2016-07-11 03:43:39

    Лампочки пришли, довольно хорошего качества, по заявленным люксам световой поток выдают. Единственное нужно быть внимательным при заказе, т.к. они на 220в, а у меня в люстре 12в., но тут уж сам виноват, буду переделывать люстру)

    Reacties
  1 2 3 4  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen