Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.97 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(225)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(225)
    • 5 Star(219)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-03-08 04:14:06

    Smart socket met een 2-tal leuke extra's namelijk een nachtlichtje (zowel gekleurd als wit licht en warm wit licht) dat je afzonderlijk kan programmeren via de smart app. plus ook een 2-tal usb aansluitingen onderaan die u toelaten om apparaten op te laden. Uiteraard is de laadcapaciteit niet vergelijkbaar met een aparte usb lader, maar je kunt ermee toch uw apparaten opladen, weliswaar iets trager. Ik heb toch al tot 2 ampère gemeten met een passende kabel. De rest van het apparaat is een betrouwbare

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-18 12:05:23

    Body material is premium fireproof quality and it's design is minimal. The setup process via App, takes only a couple of minutes. LED and socket can be scheduled individually to turn on and off at specific times and days. Note that the USB ports are always on. App can control the main power socket and the LED light via Internet. I measured a maximum output of 2.36A/5V for the integrated dual USB charger. Check out my thorough review and test video if you want to find out more about the product ht

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-16 05:14:31

    Reeds mijn derde aankoop van dit artikel, dus onnodig te vertellen dat ik daar tevreden van ben. De aarding is geschikt voor België, Frankrijk en Polen, dus dit is een stekker met aarding type C (penaarde, dus met gaatje achteraan voor de aarding). Heeft dus ook een ingebouwd rgb (nacht) lampje(s) die je apart kunt laten schakelen, en bovendien nog 2 usb aansluitingen als extra.. Wordt gebruikt in combinatie met de Smart Life app, en geeft goede en betrouwbare resultaten. Tevreden dus, ik beveel

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-11-30 16:30:54

    Smart dc plug

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-06 07:50:13

    The product is good and works normally.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Άριστο προϊόν

    2019-02-10 03:36:05

    Άριστο προϊόν . καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ πρακτικό. Σύνδεση με WiFi και χειρισμός μέσω της εφαρμογής digoo life.φωτακι νυκτός και χρονοδιακόπτης ανοίγματος και κλεισίματος.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Nice addon to have

    2019-01-31 11:22:41

    I like the most number of functionalities of this, and all of them work great, light is fine and plesat, app integration is good, works fast and as described, looks and feels good. I reccomended this product

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-31 15:57:09

    Good product👍

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 29  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen