Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

5 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(41)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(41)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-24 04:23:48

    good+++

    Reacties (3)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-10-11 22:32:39

    tudo perfeito, fones em perfeitas condições, muito satisfeito.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-19 07:22:53

    They quite well, better sound that i was expecting and so far the battery is amazing. Nice material and really comfortable in the ear

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-01 21:48:48

    Хорошие Bluetooth наушники. Подключил к смартфону и планшету. Звук достойный и низов для меня достаточно. Нужно только правильно подобрать насадки (которых кстати, большой выбор в комплекте).

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-23 20:59:08

    GOSTEI MUITO,SUPER LINDOS,TUDO PERFEITO,E VEIO MUITO RAPIDO E NÃO FUI TAXADO ,PARABENS AO VENDEDOR RECOMENDO A TODOS.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-07-16 05:34:28

    Good quality earbuds, i can use everywhere and the 100h charging case is great for long trips withouth ever charging it. Recommend it !!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-17 05:58:50

    sasas

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-02 10:47:00

    strongly recommend , base and quality are amazing and for me one of the best earphone available right now

    Reacties
  1 2 3 4 5 6  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten