Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.97 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(524)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(524)
    • 5 Star(510)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-23 20:45:02

    It's working right now, even out in terrace nothing touched me! I'm not sure, its a bit windy and cold, I'll try it in south wet and warm weather.

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-04 03:00:35

    Très bien, le câble d'alimentation est rangé dans le réservoir à moustiques, contrairement à d'autres modèles il possède un bouton de mise en route sur le dessus. Son look cactus lui permet de s'intégrer facilement parmi vos plantes vertes. Il ne fait pas beaucoup de bruit.

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-04-22 16:01:10

    Good design Easy to use Low noise

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-27 09:28:10

    Mint minden Xiaomi terméket, nagyon jó anyagok alkotják a csapdát. sajnos egy baja van az eszköznek. Sokkal hangosabb, mint gondoltam. :(

    Reacties (1)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-24 16:01:55

    Ero scettico ma devo dire che funziona bene, ogni mattina ci trovo qualche zanzara o qualche moscerino dentro e anche esteticamente è molto bello.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-06-14 10:50:51

    Che dire... È davvero bello. Se lo si osserva a distanza sembra veramente una piantina! Silenzioso ed efficace per mosche e zanzare. Si smonta in un attimo e si svuota il contenitore senza fatica.

    Reacties (2)
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:
    Mosquito killer

    2019-05-29 02:11:53

    look sweet,work with powerbank,is a bit to big for traveling,is a bit to loud

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-05-16 18:15:52

    In the land of mosquitos, Puerto Rico anything help. Looks fine for me.

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 66  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

App Download om $ 100 korting 1e bestelling te genieten