Verzenden naar United Kingdom , USD
Top positieve recensie voor %s op Banggood, Koop de beste %s met de laagste prijs bij Banggood. Bekijk de meest nuttige positieve recensie voor %s voordat u koopt., RC speelgoed, leuke sporten, mode, populaire elektronica
virsli68 13/03/2022
This is a very well designed bike! The vase is strong and light! Good welds! The switches, brake levers and all the small parts are made of quality material! I checked everything before use! No first service is required! Everything is set! The bolts are securely fastened, the tires are very good! Puncture tolerant, strong rim! I thought it would be small! No! Very good size, good design! New generation shape! It has a good application that can be used to stop the electric drive! Only your owner can use it with your phone! Very strong disc brakes! Quick stop at high speed My son is 120kg and the vehicle starts without help! Very powerful engine with well-calculated gear ratio! We use the help for longer use, start-up and ascent! Easy pedaling at this time! This is how we extend the life of the engine and battery! Take the wrong road! I recommend this version! Very good price, pictures do not include accessories, phone holder, rear light not included! A child seat and charger and tools are included!
0
Reacties (3)
Verzenden
 • BG329225032 Nekem is megjött 😉
  170 000 volt.

  Beantwoorden 22/04/2022
 • virsli68 nekem 165 ! nem birod elengedni ezt a témàt! Most én köteles vagyok annyiért adni amennyiért vettem? szinte! Annyiért àrulom amennyiért akarom! 215 ért is kérték màr! Mi nem hasznàljuk mert olyan pocsék itt az út sajnàlom!Nem azért àrulom mert én vagyok a Màltai szeretet szolgàlat:)Ha valaki megveszi annyiért ami nekem tetszik odaadom! Ha nem jön rà senki akkor marad! Ügyes vagy ,ez a tipus tetszett és minnél olcsóbban és az akarat győzött! Én màr a 7 éve bizniszelek kinai cuccokkal ebayon kezdtem! Nem mindenki mer elutalni pl ennyi pénzt mint ennek az àra,inkàbb ad érte többet és elötte van a termék megnézheti! minekünk meg lutri hogy mit kapunk( egyébként ezekben a bicajokban meg lehet bizni! egy faszinàl làttam hogy nem müködött neki!Én màr itt ingyen is kapok probaverziókat és jó véleményeket kell irnom jó képekkel! Rengeteg cucc az én véleményezésem az elsö! És tölem kérdeznek a vevök amit tudni akarnak arrol a termékről! Benne vagyok a banggod vilàgon az elsö 10 vip 5 vevöben! igy olyan kedvezményeket kapok mindenre! Ez a lehetőség neked is fennàll,nem fontos dràga dolgokat venni mindig! De mint làtod meg làttad annyit szeretek beszélni màr beteges!:)) Én örülök h sikerült megvenned és ugyanazt a modellt szurtad ki Te is! ugyhogy biztos jó mert jó magyar lévén csak konyitunk mindenhez!

  Beantwoorden 23/04/2022
 • BG329225032 🤣🤣🤣

  Beantwoorden 07/06/2022
Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen